fbpx
WhatsApp: tria el teu centre

Preguntes freqüents

És dolorós?

El nostre làser de díode d’alta potència incorpora un sistema de refrigeració al capçal que disminueix la temperatura fins a -10ºC durant tota la sessió, per la qual cosa la sensació de fred fa que el tractament sigui més agradable i indolor comparant-ho amb altres aparatologies de depilació làser del mercat.

Necessito ser major d'edat per realitzar-me el tractament?

No, sempre que els pares o tutors autoritzin al centre a realitzar les sessions oportunes.
No hi ha una edat mínima, només tenir en compte que a vegades els nivells d’hormones són elevats en l’adolescència i tendeixen a anar madurant nous fol·licles pilosos.
També per la nostra experiència podem dir que hi ha casos en els quals té la mateixa efectivitat que en un adult.

La depilació làser és definitiva?

Actualment, no existeix cap mètode de depilació que elimini el pèl de forma definitiva. Amb el làser desactivem els fol·licles pilosos, impedint que tornin a reproduir pèl, no obstant això, al llarg de la vida els fol·licles pilosos que no estiguessin actius al moment del tractament, poden reproduir borrissol. Per això recomanem una sessió de recordatori anual després d’haver finalitzat el tractament.

Quins problemes soluciona la depilació láser de díode?

Millora la qualitat de la pell i a més el làser ajuda a eliminar els pèls enquistats i redueix els problemes de fol·liculitis, així com a la cicatrització dels abscessos si n’hi ha.

Puc depilar-me si encara estic bronzejat?

La pell bronzejada no és un problema, simplement hem d’ajustar el làser  perquè actuï de la manera més adequada.

Igualment, no han d’utilitzar-se cremes autobronzejadores i tampoc realitzar sessions de solàrium durant el tractament làser, atès que podrien aparèixer taques a la pell.

Puc depilar-me una zona amb moltes pigues?

L’índex de melanina de les pigues els fa prendre un aspecte més fosc que la resta de la pell i el làser podria afectar de manera negativa. Per això es procedirà a tapar les pigues i en el cas de ser moltes, haurà de ser el professional qui ho avaluï.

Puc depilar-me si tinc tatuatges?

Si tens un tatuatge, el professional que et realitzi la sessió taparà o establirà un perímetre de seguretat entorn del mateix, donat que el làser s’enfoca únicament als punts amb major melanina i podria provocar la deformació d’aquest.

Si no tens tatuatges, però estàs pensant a fer-te’n un, considera primer sotmetre’t a la depilació làser i després tatuar-te.

Cada quant temps es realitzen les sessions?

Les sessions es realitzaran en funció del creixement del pèl, però per norma general, al principi, les sessions es realitzen cada mes en corporal i cada 2 setmanes en facial. Segons es vagi avançant, l’especialista determinarà espaiar el temps entre sessions.

En quant temps començaré a veure resultats?

La depilació làser és un procés que depèn de cada persona i pot reaccionar de formes diferents, les persones que tinguin el pèl més gruixut, més fosc i la pell més clara, trigaran menys temps a eliminar el pèl de forma permanent. Per contra, el pèl fi, més clar i pell fosca necessitarà algunes sessions més.
També hem de saber que el pèl passa per tres fases de creixement, per aquest motiu realitzem diverses sessions i en cadascuna d’elles s’elimina el pèl que es trobi en fase anàgena, és a dir, completament subjecte a l’arrel.
No podem establir un nombre concret de sessions, però normalment, la mitjana de sessions en dones és de  8 – 10 sessions, i en homes és de 10 – 12. Garantim resultats de disminució del pèl des de la primera sessió, després de la qual, veuràs que el pèl torna a créixer, i entre 5-15 dies, el que hem eliminat començarà a caure, i la resta es debilitarà i s’anirà eliminant posteriorment. Aconsellem seguir els terminis que indiquem entre cada sessió per garantir la màxima efectivitat.

Per quines zones està especialment aconsellat?

No hi ha cap tipus de zona per la qual no estigui aconsellat el làser. Es pot utilitzar en totes les zones del cos que tinguin pèl en qualsevol classe de pells.

Qui realitza el tractament?

Som experts en depilació làser i l’assessorament i el tractament es duu a terme per professionals formades que garanteixen seguretat i efectivitat.

Després de la sessió, quant temps haig d'esperar per depilar-me i amb quin mètode?

Després de la sessió recomanem esperar fins que el pèl creixi i caigui per si sol. Tot i això, pots utilitzar maquineta d’afaitar o crema depilatòria, però en cap cas mètodes que eliminin el pèl d’arrel. Cal hidratar en profunditat i exfoliar la zona per evitar possibles problemes com l’enquistament del pèl.

Contraindicacions

  • En persones amb malalties de tipus cancerós o sotmeses a tractaments de ràdio/quimioteràpia.
  • En persones que estiguin prenent certs medicaments, informar a l’especialista sobretot si és hormonal.
  • Herpes.
  • Si pateix fotosensibilitat.
  • Infecció o febre.
  • Persones tractades amb àcid 13-cis-retinoic el mes anterior al tractament.