WhatsApp: tria el teu centre
Centres de depilació làser

Santa Coloma de Farners

Carrer Sant Dalmau, 25 baixos
17430 Santa Coloma de Farners
Girona

Figueres

Carrer Ample, 17
17600 Figueres
Girona

Vic

Carrer de Jacint Verdaguer, 21
08500 Vic
Barcelona

Granollers

C/ Santa Apol·lonia, 3-7
08401 Granollers
Barcelona

Barcelona (Marina)

Carrer de la Marina, 102 baixos
08018 Barcelona
Barcelona

Barcelona (Av. Madrid)

Avinguda Madrid, 109
08028 Barcelona
Barcelona

Olot

Plaça Escultor Josep Clarà, 3
17800 Olot
Girona

Manresa

Carrer del Born, 17
08241 Manresa
Barcelona

Girona

Ronda Sant Antoni Maria Claret, 9
17002 Girona
Girona

Trobaràs els nostres centres de depilació làser en diferents localitats de les províncies de Girona i Barcelona. Cada centre de depilació làser compta amb unes instal·lacions úniques, cuidades al detall perquè els nostres clients se sentin com a casa. Els nostres locals es troben entre els millors centres de depilació làser perquè compten amb una aparatologia d’última generació que garanteix resultats òptims des de la primera sessió. Disposem de professionals qualificats que t’atendran, t’assessoraran i vetllaran perquè sentis la màxima comoditat. 

Troba el centre de depilació làser que tinguis més a prop i no dubtis en contactar-nos si necessites més informació sobre les nostres tarifes o serveis. Als nostres centres de depilació làser trobaràs, a més, altres serveis relacionats amb la bellesa i la cura de la pell, com l’eliminació de taques o altres tractaments perquè aconsegueixis tenir una pell perfecta. Laser Factory posa al teu abast els millors centres de depilació làser buscant l’equilibri entre qualitat, tecnologia i un preu just. Vine als nostres centres de depilació làser i no ho dubtis més!

Consulta els nostres serveis, tarifes, packs i promocions i aprofita els avantatges de la depilació amb làser de díode d’alta potència. Els millors centres de depilació làser són de Laser Factory, i posem a l’abast dels nostres clients la millor tecnologia per proporcionar uns resultats eficaços sense dolor i respectant sempre la pell. Als nostres centres de depilació làser, et posaràs en mans de professionals que cuidaran de tu.