fbpx
WhatsApp: tria el teu centre

Depilació làser de díode

La depilació làser de díode d’alta potència és una tecnologia d’última generació que permet l’eliminació permanent del pèl de qualsevol part del cos, aconseguint resultats òptims de la forma més segura i respectuosa per a la pell. Els equips de depilació làser que trobaràs als nostres centres garanteixen la màxima qualitat i permeten obtenir resultats visibles des de la primera sessió.

La nostra aparatologia de depilació làser de díode està desenvolupada pel millor fabricant espanyol de díode i personalitzada especialment per a nosaltres. És per això que el nostre làser compta amb unes prestacions innovadores, per garantir resultats òptims i permanents. Consulta les nostres tarifes i comença ara a gaudir dels avantatges de la depilació làser de díode, un nou món en què descobriràs la comoditat i despreocupació per l’aparició del pèl.

Depilació làser femenina

Depilació làser masculina

Disposem de la millor tecnologia en depilació làser

A Laser Factory disposem de la millor tecnologia i per això apostem pel làser de díode d’alta potència desenvolupat per una empresa espanyola líder en fabricació de díode i adaptat especialment per Laser Factory, que compta amb un rigorós sistema de qualitat i garanteix l’obtenció d’uns resultats òptims des de la primera sessió. Als nostres centres hi trobaràs el làser més indolor i punter del mercat, ja que incorpora unes prestacions innovadores que permeten obtenir resultats ràpids i permanents. 

Gràcies al seu sistema Depil-Ice, el capçal treballa a una temperatura de -10º que proporciona una sensació agradable en cada passada, fent que durant el tractament es redueixi la sensació de dolor. A més, et pots depilar els 365 dies a l’any sense efectes secundaris. Un làser que lluny de semblar-se a la resta de dispositius de la competència, innova fins a aconseguir totes les millores que els usuaris sol·licitaven en aquest tipus de maquinària des de fa temps, per aconseguir una eliminació permanent del pèl.

QUÈ HAS DE SABER DEL NOSTRE LÀSER DE DÍODE D’ALTA POTÈNCIA?

Per quin tipus de pèl serveix?

El nostre làser depila d’una forma eficaç sense importar la pigmentació de la pell o el gruix i color del pèl. És indolor i es pot calibrar a demanda del client per fer del tractament una experiència del tot positiva i recomanable.

Cal tenir en compte que el nombre de sessions i la prolongació del tractament vénen donades per algunes de les següents condicions:

 • Zones a tractar
 • Sensibilitat de la pell
 • Grau de tolerància a la molèstia del làser
 • El tipus de melanina del pèl i color de la pell
 • La quantitat i gruix del pèl
 • Edat o factors hormonals

Què haig de tenir en compte abans del tractament

 • Rasurar la zona un dia abans amb maquineta d’afaitar o crema depilatòria.
 • Evitar exposar-se al sol 3 dies abans del tractament i no utilitzar crema autobronzejadora.
 • No decolorar el pèl.
 • No utilitzar mètodes de depilació que arrenquin el pèl d’arrel (cera, pinces, etc.) durant el tractament.
 • Acudir a la sessió lliure de cremes i desodorants a la zona a tractar.
 • Informar a l’especialista si té alguna malaltia o està prenent algun medicament.

Què haig de tenir en compte després del tractament

Immediatament després del tractament pot quedar la zona lleugerament irritada, però això desapareixerà al cap de poques hores posteriors a la sessió.

 • Per això recomanem utilitzar el nostre HIDROGEL POST-LÀSER durant el tractament per calmar, hidratar i regenerar la pell.
 • Evitar exposar-se al sol els 3 dies posteriors al tractament.
 • Després de la sessió observaràs que el pèl torna a créixer, i entre 5-15 dies, el que hem eliminat començarà a caure i la resta es debilitarà i s’anirà eliminant en sessions posteriors.
 • No utilitzar mètodes que arrenquin el pèl d’arrel

Per què depilar-se amb làser de díode d'alta potència? Quins són els seus avantatges?

A LASER FACTORY ens diferenciem d’altres centres perquè apliquem làser de díode d’alta potència a totes les zones del cos. Això vol dir que les sessions són més llargues i per tant podem garantir un resultat òptim reduint el nombre de sessions, en comparació a aquells centres que combinen diferents sistemes de fotodepilació. Actualment, el làser de díode és el mètode més efectiu del mercat, ja que pot tractar tota classe de pèl i fototips de pell. El làser de díode té una llum que es desplaça en línia recta i que s’absorbeix amb major precisió. En ser més precisa, es protegeix el teixit del voltant i afecta només a la melanina. És a dir, va directe a l’arrel del pèl, la llum no afecta altres zones de la pell. La melanina, que és el pigment que s’encarrega de donar-li color al pèl i a la pell, absorbeix millor aquesta llum perquè és d’un sol color i directa. Aquesta llum es transforma en calor i destrueix finalment l’arrel del pèl per combustió.

Renovació de la nostra aparotologia

Les nostres màquines passen un rigorós control tècnic i s’actualitzen i revisen periòdicament, fent que siguin segures i efectives.