WhatsApp: tria el teu centre

Qui som

Com sorgeix la idea?

Avui dia, les persones donen cada vegada més importància al seu aspecte personal. Ja no és tan sols un tema estètic, sinó que va més enllà. Tots procurem cuidar-nos i mimar-nos una mica més a nosaltres mateixos. Cuidem la nostra alimentació, fem esport i portem una vida social molt activa.

D’aquí en surt la idea, neix amb la intenció d’oferir quelcom que ajudi a les persones a sentir-se millor amb elles mateixes i que aquesta sensació es transmeti als altres de manera positiva. Des de Laser Factory, intentarem ser una part important del teu petit gran canvi.

La confiança i esperit de servei són la base que ens motiva a treballar i millorar cada dia més, assolint resultats òptims pels nostres clients, mirant sempre pel seu benestar i la seva tranquil·litat.

Laser Factory ha estat concebut per Mayte Tricas, una professional que ha desenvolupat la seva carrera profesional dedicada al servei al client. Després d’una llarga i profitosa trajectòria, decideix crear el seu propi projecte personal. Laser Factory és una empresa de capital privat, no franquiciable i concebuda per arribar a tothom arreu del territori català.En tots els nostres centres trobaràs un equip de professionals qualificats i degudament format que t’assessoraran en tot moment vetllant per tu.

El que ens caracteritza és la feina ben feta, i això és sinònim de garantia.