fbpx
WhatsApp: tria el teu centre

Qui som

Com sorgeix la idea?

Avui dia, tots procurem cuidar-nos i mimar-nos una mica més a nosaltres mateixos. Cuidem la nostra alimentació, fem esport i portem una vida social molt activa.

D’aquí en surt la idea, neix amb la intenció d’oferir quelcom que ajudi a les persones a sentir-se millor amb elles mateixes i que aquesta sensació es transmeti als altres de manera positiva. Des de Laser Factory, intentarem ser una part important del teu petit gran canvi.

La confiança i esperit de servei són la base que ens motiva a treballar i millorar cada dia més, assolint resultats òptims pels nostres clients, mirant sempre pel seu benestar i la seva tranquil·litat.

Laser Factory ha estat concebut per Mayte Tricas, una professional que ha desenvolupat la seva carrera professional dedicada al servei al client. Després d’una llarga i profitosa trajectòria, decideix crear el seu propi projecte personal. Laser Factory és una empresa de capital privat, no franquiciable i concebuda per arribar a tothom arreu del territori català. En tots els nostres centres trobaràs un equip de professionals qualificats i degudament format que t’assessoraran en tot moment vetllant per tu.

El que ens caracteritza és la feina ben feta, i això és sinònim de garantia.

Professionalitat
El nostre personal està degudament format i qualificat per assessorar-te i acompanyar-te en tot el procés de depilació làser.
Innovació
Treballem amb la tecnologia làser més avançada del mercat per obtenir els millors resultats de manera eficaç i segura.
Confiança
No som franquícia, t'oferim un tracte personalitzat i la confiança d'assistir a qualsevol dels nostres centres.
Comoditat
Treballem sense abonaments, pagues les sessions només quan ho necessites. Disposem de packs i preus per zones soltes.