Com sorgeix la idea?

null
null

Mayte Tricas

Avui dia, les persones donen cada vegada més importància al seu aspecte personal. Ja no és tan sols un tema estètic, avui les persones van més enllà. Tots procurem cuidar-nos i mimar-nos una mica més a nosaltres mateixos. Cuidem la nostra alimentació, fem esport i portem una vida social molt activa.
D’aquí en surt la idea, neix amb la intenció d’oferir quelcom que ajudi a les persones a sentir-se millor amb elles mateixes i que aquesta sensació es transmeti als altres de manera positiva. Des de Làser Factory, intentarem ser una part important del teu petit gran canvi.
La confiança i esperit de servei són la base que ens motiva a treballar i millorar cada dia més assolint resultats òptims pels nostres clients.

Laser Factory ha estat concebut per Mayte Tricas, una professional que ha desenvolupat la seva carrera professional dins l’entorn d’empreses multinacionals, dedicades al servei a clients arreu de tot el món.
Després d’una llarga i profitosa trajectòria, la Mayte Tricas decideix crear el seu propi projecte personal, basat com no pot ser d’una altra manera en el servei al client.
Làser Factory és una empresa de capital privat, no franquiciable i concebuda per arribar a tothom arreu del territori català.

Tenim el millor equip al teu servei

null

Un equip humà, tècnic i especialitzat en tecnologia làser. Format acadèmicament per assolir els estàndards més alts en tractaments làser pel benestar de la pell.

Una de les claus més importants és un bon diagnòstic per tal d’aplicar el tractament correctament i evitar sessions innecessàries.

També posem a la teva disposició un servei de whatsapp 24h, amb l’assessorament mèdic d’un especialista perquè et sentis segur.

Ètica, professionalitat, bona praxi en l’aplicació làser i un seguiment personalitzat, són la base de Laser Factory.

Ens mou la passió per la feina ben feta!