El Làser MLM 1.0 LF porta un sistema nou de refrigeració per compressió que disminueix la temperatura fins a -10ºC constants durant tota la sessió, per la qual cosa la sensació gelada del capçal fa que el tractament sigui més agradable i pràcticament indolor comparant-ho amb la resta de les depilacions làser del mercat.

No, sempre que els pares o tutors autoritzin al centre a realitzar les sessions oportunes.
No hi ha una edat mínima, solament tenir en compte que a vegades els nivells d’hormones són elevats en l’adolescència i tendeixen a anar madurant nous fol·licles pilosos.
També per la nostra experiència podem dir que hi ha casos en els quals és definitiva amb la mateixa rapidesa que en un adult.

Amb el làser desactivem els fol·licles pilosos, impedint que tornin a reproduir borrissol, no obstant això al llarg de la vida els fol·licles pilosos que no estiguessin actius al moment del tractament poden reproduir borrissol. Per això recomanem una sessió de retoc anual després d’haver finalitzat el tractament.

Millora la qualitat de la pell i a més el làser ajuda a eliminar els pèls enquistats i redueix els problemes de foliculitis, així com a la cicatrització dels abcesos si n’hi ha.

La pell bronzejada no és un problema, simplement hem d’ajustar el làser perqué actui de la manera més adequada.
Igualment no han d’utilitzar-se cremes autobroncejadores i tampoc realitzar sessions de solàrium durant el tractament làser, atès que podrien aparèixer taques en la pell.

L’índex de melanina de les pigues els fa prendre un aspecte més fosc que la resta de la pell i el làser podria afectar negativament a la pell. Per això es procedirà a tapar les pigues i en el cas de ser moltes, haurà de ser el professional qui ho avaluï.
En el cas de les pigues no hi ha cap contraindicació.

Si tens un tatuatge, el professional que et realitzi la sessió taparà o establirà un perímetre de seguretat entorn del mateix, donat que el làser s’enfoca únicament als punts amb major melanina i podria provocar la deformació d’aquest.
Si no tens tatuatges però estàs pensant a fer-te un, considera primer sotmetre’t a la depilació làser i després tatuar-te.

Al principi, les sessions es realitzen cada mes en corporal i cada 2 setmanes en facial. Segons es vagi avançant, l’especialista determinarà espaiar el temps entre sessions.

La depilació làser és un procés que depèn de cada persona i pot reaccionar de formes diferents, les persones que tinguin el pèl més gruixut, més fosc i la pell més clara, trigaran menys temps a eliminar el pèl de forma permanent. Per contra el pacient que presenti el pèl fi, més clar i pell fosca haurà de fer algunes sessions més.
També hem de saber que el pèl passa per tres fases de creixement, per aquest motiu realitzem diverses sessions i en cadascuna d’elles s’elimina el pèl que es trobi en fase anàgena, és a dir, completament subjecte a l’arrel.
No podem establir un nombre concret de sessions però normalment són suficients entre 6-8 sessions. Garantim resultats de disminució del pèl des de la primera sessió, notaras com alguns pèls comencen a créixer i cauen. Amb cada sessió van augmentant les zones lliures de pèls, fins que finalment desapareixen .S’aconsella seguir els terminis indicats entre cada sessió per a màxima efectivitat.

Per a totes. No hi ha cap tipus de zona per la qual no estigui aconsellat el làser. Es pot utilitzar en totes les zones del cos que tinguin pèl en qualsevol tipus de pells.

Som experts en depilació làser i l’assessorament i el tractament es du a terme per professionals formades que garanteixen seguretat i efectivitat.

Després de la sessió recomanem esperar fins que el pèl creixi i caigui per si sol. Et recomanem que usis Gillette o qualsevol altre mètode de rasurat com les cremes depilatòries. Cal hidratar en profunditat la zona per evitar possibles problemes com l’enquistament del pèl.

La depilació amb làser de díode està contraindicada en els següents casos:

  • En persones amb malalties de tipus cancerós o sotmeses a tractaments de ràdio/quimioteràpia.
  • En persones que estiguin prenent certs medicaments, informar a l’especialista sobretot si és hormonal.
  • Herpes.
  • Si pateix fotosensibilitat.
  • Infecció o febre.
  • Persones tractades amb àcid 13-cis-retinoico el mes anterior al tractament.