fbpx
WhatsApp: tria el teu centre
Depilació làser de díode > Depilació làser femenina > Facial dona

Depilació làser
Facial dona

La depilació làser facial és l’opció perfecta pels qui senten la necessitat de depilar-se sovint el pèl de la cara o els qui senten incomoditat per la quantitat de pèl que tenen en aquesta zona, la qual cosa pot arribar a generar molèsties o inseguretats. Als nostres centres oferim el millor làser per depilació facial, de forma que aconseguim uns resultats immillorables des de la primera sessió, de manera totalment indolora.

La depilació làser facial et permet oblidar-te de la depilació tradicional i les seves conseqüències, les quals poden arribar a ser perjudicials quan es tracta d’una zona tan delicada com la cara.

El nostre làser treballa amb una llum molt precisa que protegeix el teixit de la pell, la qual cosa proporciona seguretat i eficàcia en totes les sessions. No ho dubtis i oblida’t de depilar-te la zona facial tan sovint, protegeix-la i confia en la depilació làser de díode d’alta potència. A diferència de la corporal, la depilació làser facial pot realitzar-se cada quinze dies.

Et podem ajudar ?

Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.