Disposem de la millor tecnologia en depilació Làser

null
Disposem de la millor tecnologia làser en díode

Disposem de la millor tecnologia. Per això apostem pel làser de díode d’alta potencia LF 1.0 de fabricació espanyola amb un equip tècnic al darrere, que comporta un rigorós sistema de qualitat i garanteix el seu perfecte funcionament per a l’obtenció d’uns resultats òptims des de la primera sessió. Desenvolupat pel millor fabricant Europeu en díode i adaptat especialment per Laser Factory. És el làser més indolor i innovador del mercat.

El nostre Làser LF 1.0 incorpora la millor tecnologia i innovadores solucions que permeten obtenir uns resultats ràpids i permanents. A més gràcies al seu sistema Depil-Ice, el capçal treballa a una temperatura que proporciona una sensació increïble en cada passada, amb la qual t’oblidaràs del dolor en les teves sessions de depilació làser.
UN ALTRE BENEFICI ES QUE ET POTS DEPILAR 365 DIES L’ANY SENSE EFECTES SECUNDARIS.
Un làser que lluny de semblar-se a la resta de dispositius de la competència, innova fins a aconseguir totes les millores que els usuaris demandaven en aquest tipus de maquinària des de fa temps, per aconseguir una eliminació permanent del pèl.

Què has de saber del nostre Làser de díode d'alta potencia LF 1.0

null

El làser LF 1.0 depila d’una forma eficaç sense importar la pigmentació de la pell o el gruix i color del pèl. Pràcticament indolor i sense irritacions, es pot calibrar a demanda del client per fer del tractament una experiència del tot positiva i recomanable.

Cal tenir en compte que el nombre de sessions i la prolongació del tractament vénen donades per algunes de les següents condicions:

 • Zones a tractar
 • Sensibilitat de la pell
 • Grau de tolerància a la molèstia del Làser
 • El tipus de melanina del pèl i color de la pell
 • La profunditat del pèl
 • El sexe de la persona
 • Rasurar la zona un dia abans amb Gillette.
 • Evitar exposar-se al sol 4 dies abans del tractament i no usar crema autobronzejadora.
 • No decolorar el pèl.
 • No usar mètodes de depilació que arrenquin el pél d’arrel (cera, pinces o màquina), almenys dues setmanes abans.
 • Acudir a la sessió lliure de cremes i desodorants a la zona a tractar.
 • Informar a l’especialista si té alguna malaltia o està prenent algun medicament.

Immediatament després del tractament pot quedar la zona lleugerament irritada, però això desapareixerà al cap de poques hores posteriors al tractament.Immediatament després del tractament pot quedar la zona lleugerament irritada, però això desapareixerà al cap de poques hores posteriors al tractament.

 • Per això convé utilitzar el nostre HIDROGEL POST-LÀSER després de la sessió durant 7-8 dies.
 • Evitar exposar-se al sol 4 dies després del tractament.
 • Entre 5-15 dies després del tractament, pot aparèixer una mica de pèl. Aquest, anirà desapareixent gairebé immediatament. Això és l’expulsió del pèl del fol·licle pilós. Si es desitja eliminar-lo, es pot rasurar.
 • Mai usar mètodes que arrenquin el pèl d’arrel

A LASER FACTORY ens diferenciem d’altres centres perquè apliquem làser díode a totes les zones del cos. Això vol dir que les sessions son més llargues i per tant podem garantir un resultat òptim reduint el número de sessions, en comparació a aquells centres que utilitzen làser+SHR/IPL (FOTODEPILACIO) o bé apliquem el làser mitjançant “sistema barrido” a tot el cos per estalviar temps a canvi d’efectivitat.

Volem explicar-te quines són les diferències entre SHR/IPL (fotodepilació) i la depilació làser, perquè entenguis de forma clara que el nostre mètode és el més efectiu.

El làser de díode té una llum que es desplaça en línia recta i que s’absorbeix amb major precisió. En ser més precisa, es protegeix el teixit del voltant i afecta només a la melanina. És a dir, va directe a l’arrel del pèl, la llum no afecta a altres zones de la pell. La melanina, que és el pigment que s’encarrega de donar-li color al pél i a la pell, absorbeix millor aquesta llum perque és d’un sol color i directa. Aquesta llum es transforma en calor i destrueix finalment l’arrel del pél per combustió.
La fotodepilació té una llum que es desplaça cap a totes les adreces, per la qual cosa és menys precisa. S’absorbeix en totes les zones de la pell, per la qual cosa el fol·licle del pèl no és atacat directament.

Les nostres màquines passen un rigorós control tècnic i s’actualitzen anualment, fent que siguin segures i facilitin el millor tractament del mercat a cada moment.